LA CASA DELS ESTRANYS – Disseny Logotip

Angels Pinyol Logotip La Casa dels Estranys

Redisseny del logotip de la Casa dels Estranys. Des del 1994 són la llar dels jocs de rol, dels jocs de taula i de tots els frikis de Vilafranca del Penedès. Des de fa tres anys són la casa de les VilaJuga.

read more

COORDINADORA DE GRALLERS DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS – Disseny logotips

Coordinadora de Grallers de Vilafranca del Penedes Logotip dissenyat per Disculpi Studio Grafic Disseny i Motion Graphics - Angels Pinyol

Disseny fet sota la firma de Disculpi Studio per la renovació del logotip de l’entitat de Vilafranca del Penedès anomenada Coordinadora de Grallers. Aquesta entitat engloba 13 formacions de gralles i timbal de Vilafranca i té com objectiu el foment i promoció de la música tradicional feta amb aquests instruments.

read more

GEMMA MATEU – Disseny Identitat Nutrició i Dietètica

angels-pinyol-carla-elias-disseny-vilafranca-disculpi-studio-targetes-gemma-mateu

Des d’un punt de vista clínic, la nutrició té un paper important en la prevenció i tractament de malalties degudes a deficiències o alteracions del metabolisme dels nutrients. La Dietètica intervé en l’elaboració de dietes que compleixin la finalitat de satisfer les necessitats d’energia i nutrients. Amb Disculpi Studio hem…

read more

KEYS OF SOUL – Disseny del logotip

keysofsoul - KEYS OF SOUL - Disseny del logotip

Realització del logotip de Keys of Soul, grup de versions que combina temes mítics de Soul, Jazz, Blues i temes més recents que segueixen la mateixa línia. Aquest logotip ha estat realitzat juntament amb Carla Elias sota el projecte en comú: Disculpi Studio.

read more