BEERCAT - Disseny de sis etiquetes per les cerveses del Penedès BeerCat

El gat, marca de la casa BeerCat, és qui ens acompanyarà en cadascun dels viatges que farem per les diferents cerveses. Visitaràs diferents sensacions i gustos!

dogdays-craftbeer-vilafranca-penedes-disculpi-studio-angels-pinyol

1.DOG DAYS
Les canícules, també anomenades Dog Days, són els dies més calorosos després del solstici d'estiu i és la època en la qual el sol del migdia està a la màxima altura possible de l'horitzó. En aquesta il·lustració hi ha un gos dibuixat, com a representació de Canícula.

barcelona-craftbeer-vilafranca-penedes-disculpi-studio-angels-pinyol

2. BARCELONA BLONDE
Amb les formes modernistes, trencadís i els colors del drac del Park Güell, aquest disseny descriu perfectament l'energia que es viu a Barcelona, la ciutat modernista per excelència. Hi trobem dibuixat el drac del Park Güell com a representació del modernisme català i de Gaudí.

black-irish-craftbeer-vilafranca-penedes-disculpi-studio-angels-pinyol

3. BLACK IRISH
Com ens indica el seu nom, és una cervesa negra irlandesa. L'etiqueta és negra però amb tocs de colors, per descriure la vitalitat que desprèn. Apareix un Irish Pony com animal típic d'Irlanda.

further-westward-craftbeer-vilafranca-penedes-disculpi-studio-angels-pinyol

4. FURTHER WESTWARD
El disseny, amb algues, ones i colors marins, està inspirat amb les llargues travessies per transportar les cerveses pels oceans en vaixell. A sota l'aigua hi trobem un peix i sobre una roca un gat que té por a mullar-se.

la-segadora-craftbeer-vilafranca-penedes-disculpi-studio-angels-pinyol

5. LA SEGADORA
Tribut a les dones collidores. Van tenir un paper fonamental durant les collites del blat. En aquesta il·lustració hi apareixen els camps daurats i marrons com a representació dels camps de blat i les nebuloses de color morat són el símbol del feminisme. Entre els camps també hi trobem volant una oreneta, símbol de la llibertat i del bon temps.

pa i roses craftbeer vilafranca penedes disculpi studio angels pinyol - BEERCAT - Disseny de sis etiquetes per les cerveses del Penedès BeerCat

6. PA I ROSES
Inspirada en la Vaga del Pa i les Roses, realitzada per les dones obreres nortamericanes que van parar les fàbriques tèxtiles, en la primera dècada del segle XX, com a protesta contra les jornades interminables, els salaris miserables i les condicions inhumanes de treball. Els colors rosats volen rendir homenatge a totes aquelles dones que van lluitar per tenir una vida més digna! Les formes estridents fan referència aquella valentia que desprenien i la lleona la força de totes elles.

cervesa-abeer-web-packagin-design-penedes-studio-verbena-angels-pinyol-disculpi-website

7. VERBENA
Inspirada en la nit de Sant Joan.